24-11-2015 14:24
Witam,
Czy posiadając zwykłą kartę (nie kredytową) do konta Visa (pomarańczowa) mogę nią płacić także za zakupy w internecie za granicą (np. księgarnia internetowa)?
Pozdrawiam
25-11-2015 09:49
Kartą Visa zbliżeniową możesz płacić również w internecie.
Sprawdź limity transakcyjne Twojej karty do płatności przez internet przed takimi zakupami:
14-01-2018 19:53 | Edytowano: 14-01-2018 19:55
Rozumiem że taką kartę można też powiązać z PayPal i ustawiając limit dzienny załóżmy 100 zł w ustawieniach ING, to później przy zakupach poprzez PayPal nie zostanie pobrana większa kwota? Trochę boję się zakupów kartą, jak to wygląda taką kartą można płacić tylko do wysokości salda na koncie Direct?
15-01-2018 19:43
@Konto usunięte kartę możesz powiązać np. z PayPal, natomiast limit dzienny dla płatności przez internet wynosi minimalnie 500 zł, a maksymalnie możesz go ustawić nawet do wysokości salda na Twoim koncie. Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad skorzystaniem z karty wirtualnej w naszym banku. Ma ona swój własny numer konta i doładowujesz ją przelewem własnym w Moim ING. Dla bezpieczeństwa zawsze polecam przelewać tylko tyle ile masz zapłacić za produkt/usługę. Karta kosztuje jednorazowo 20 zł za jej wydanie i jest ważna przez 5 lat. Więcej na jej temat znajdziesz na naszej stronie internetowej.
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
3 | |
3 | |
1 | |
1 |