Płatności

Odpowiedz

karta a płatność przez internet

Witam,

Pierwszy raz chciałam dokonać płatności online i niestety kartą visa jest to niemożliwe, czy wogóle mogę płacić tą kartą przez internet? a jeśli tak, to jak mogę aktywować tą usługę? Czy może wirtualne karty są właśnie w tym celu i powinnam złożyć wniosek? Jeszcze jedno pytanie do korzystających z  płatności w internecie z użyciem kart; czy mając możliwość takich transakcji wzrasta wydawanie pieniędzy? (troszkę rozrzutności mam na myśli) czy ktoś może tak to odczuł? Dzięki wielkie za odpowiedź i pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
franczeska2
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
2
25-02-2016
Wiadomość 1 z 3 (22 523 wyświetleń)

Re.: karta a płatność przez internet

znalazłam już odpowiedź, ktoś już pytał(listopad 2015)musiałam ustawić w limitach i już pierwsza transakcja dokonana, mam nadzieję że nie będę teraz szaleć z bucikamiEmotikon: Szczęśliwy jeśli chodzi o drugie pytanie, jak tam z rozrzutnością? to nadal aktualne.
Odpowiedz
0 Lajków
franczeska2
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
2
25-02-2016
Wiadomość 2 z 3 (22 498 wyświetleń)

Re.: karta a płatność przez internet

Dokładnie tak. Kartą Visa zbliżeniowa możesz płacić w internecie, tylko najpierw trzeba sprawdzić limit dla transakcji na odległość. Co do rozrzutności, pewnie musisz liczyć na swoją silną wolę ;-). A zawsze jak zabraknie Ci pieniędzy możemy zaproponować jakiś limit w rachunku ;-)

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
IwonaP
Były moderator
Były moderator icon
136
43
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (22 451 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Promocja na Operat szacunkowy

Podobno jest obecnie jakaś promocja na operat szacunkowy wykonany we własnym zakresie przez złożeniem wniosku kredytowego. Gdzie znajdę taką informację?

26-05-2026
Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam.

Podczas biezacego weekendu nie moglam w trzech wplatomatach wplacic pieniedzy na konto za pomoca blika.

Za kazdym razem po wpisaniu kodu blik operacja zostawala automatycznie odrzucona, nawet nie

...

25-05-2026
Re.: Pożyczka online - problem techniczny

Mam ten sam problem, zgłoszony już prawie 2 tygodnie temu. Do tej pory nie rozwiązany, przykro patrzeć, że dzieje się to już od dłuższego czasu a pomoc techniczna udaje, że nie widzi takiego problemu.

...

25-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy