Płatności

Odpowiedz

karta a płatność przez internet

Witam,

Pierwszy raz chciałam dokonać płatności online i niestety kartą visa jest to niemożliwe, czy wogóle mogę płacić tą kartą przez internet? a jeśli tak, to jak mogę aktywować tą usługę? Czy może wirtualne karty są właśnie w tym celu i powinnam złożyć wniosek? Jeszcze jedno pytanie do korzystających z  płatności w internecie z użyciem kart; czy mając możliwość takich transakcji wzrasta wydawanie pieniędzy? (troszkę rozrzutności mam na myśli) czy ktoś może tak to odczuł? Dzięki wielkie za odpowiedź i pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
franczeska2
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
2
25-02-2016
Wiadomość 1 z 3 (22 437 wyświetleń)

Re.: karta a płatność przez internet

znalazłam już odpowiedź, ktoś już pytał(listopad 2015)musiałam ustawić w limitach i już pierwsza transakcja dokonana, mam nadzieję że nie będę teraz szaleć z bucikamiEmotikon: Szczęśliwy jeśli chodzi o drugie pytanie, jak tam z rozrzutnością? to nadal aktualne.
Odpowiedz
0 Lajków
franczeska2
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
2
25-02-2016
Wiadomość 2 z 3 (22 412 wyświetleń)

Re.: karta a płatność przez internet

Dokładnie tak. Kartą Visa zbliżeniowa możesz płacić w internecie, tylko najpierw trzeba sprawdzić limit dla transakcji na odległość. Co do rozrzutności, pewnie musisz liczyć na swoją silną wolę ;-). A zawsze jak zabraknie Ci pieniędzy możemy zaproponować jakiś limit w rachunku ;-)

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
IwonaP
Były moderator
Były moderator icon
136
43
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (22 365 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy