21-06-2017 07:44
W tej chwili można skonfigurować zlecenie stałe jedynie z głównego rachunku piniężnego (konto direct w moim przypadku). Czy pojawi się możliwość definiowania tego typu zleceń z rachunków oszczędnościowych?
Wyjaśnienie: nie chcę trzymać większej kwoty piniędzy na koncie z aktywną jakąkolwiek kartą płatniczą, ale chcę być pewny, że zlecenia stałe które są zdefiniowane wykonają się z innego konta na którym są dostępne wystarczające środki.
22-06-2017 07:05
@MXXwCjNie4c8 Z konta oszczędnościowego możesz zrobić przelew tylko na swoje konto. Z tego też względu nie możesz z niego ustawić stałego zlecenia. Stałe zlecenie utworzysz na koncie rozliczeniowym np. koncie Direct. Nie planujemy tego zmieniać.
Najlepiej dzień przed realizacją stałego zlecenia zapewnij wystarczającą kwotę pieniędzy na koncie. W dniu realizacji stałego zlecenia kilka razy próbujemy pobrać pieniądze. Jeżeli jest to bezskuteczne, to wysyłamy do Ciebie wiadomość o niezrealizowaniu stałego zlecenia. Wtedy możesz sam zrobić przelew standardowy.
22-06-2017 07:19
Zlecenie stałe z rachunku oszczędnościowego - na rachunek podstawowy.
Myślę, że rozwiązałoby to sprawę.
22-06-2017 11:31
Opcja o której piszesz mcumberpl nie istnieje.
22-06-2017 11:33
Wiem, że nie istnieje.
Napisałem "Myślę, że rozwiązałoby to sprawę." jako propozycję zmiany.
Pozdraiwam.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
3 | |
3 | |
1 | |
1 |