21-06-2017 07:44
W tej chwili można skonfigurować zlecenie stałe jedynie z głównego rachunku piniężnego (konto direct w moim przypadku). Czy pojawi się możliwość definiowania tego typu zleceń z rachunków oszczędnościowych?
Wyjaśnienie: nie chcę trzymać większej kwoty piniędzy na koncie z aktywną jakąkolwiek kartą płatniczą, ale chcę być pewny, że zlecenia stałe które są zdefiniowane wykonają się z innego konta na którym są dostępne wystarczające środki.
22-06-2017 07:05
@MXXwCjNie4c8 Z konta oszczędnościowego możesz zrobić przelew tylko na swoje konto. Z tego też względu nie możesz z niego ustawić stałego zlecenia. Stałe zlecenie utworzysz na koncie rozliczeniowym np. koncie Direct. Nie planujemy tego zmieniać.
Najlepiej dzień przed realizacją stałego zlecenia zapewnij wystarczającą kwotę pieniędzy na koncie. W dniu realizacji stałego zlecenia kilka razy próbujemy pobrać pieniądze. Jeżeli jest to bezskuteczne, to wysyłamy do Ciebie wiadomość o niezrealizowaniu stałego zlecenia. Wtedy możesz sam zrobić przelew standardowy.
22-06-2017 07:19
Zlecenie stałe z rachunku oszczędnościowego - na rachunek podstawowy.
Myślę, że rozwiązałoby to sprawę.
22-06-2017 11:31
Opcja o której piszesz mcumberpl nie istnieje.
22-06-2017 11:33
Wiem, że nie istnieje.
Napisałem "Myślę, że rozwiązałoby to sprawę." jako propozycję zmiany.
Pozdraiwam.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 3 |