Odpowiedz

Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić sobie na tyle czasu bez środków do życia. Zgłoszenie ma numer 110188/042026. Czy w ogole jest szansa na odzyskanie moich pieniędzy i czy jest szansa na odzyskanie jej w szybszym czasie?
Odpowiedz
0 Lajków
paulina20_1191
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
13-04-2026
Wiadomość 1 z 2 (90 wyświetleń)

Re: Zablokowana gotówka

Przepraszam Cię za ten kłopot z wpłatą. Przekazałem prośbę o pilne rozpatrzenie tego zgłoszenia. Mam nadzieję, że to pomoże.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
661
134
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (38 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kosztorys kredytu

Witajcie, co powinno znajdować się w poszczególnych etapach kosztorysu ing? Dlaczego ten kosztorys jest tak bardzo ogólny?

14-04-2026
Re: Zablokowana gotówka

Przepraszam Cię za ten kłopot z wpłatą. Przekazałem prośbę o pilne rozpatrzenie tego zgłoszenia. Mam nadzieję, że to pomoże.

14-04-2026
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy