Odpowiedz

kryptowaluty

Dzień dobry, czy ING podtrzymuje swoją politykę sugerowania osobom korzystającym ze swoich usług w co mogą a w co nie powinni inwestować, gdzie i komu przelewać SWOJE pieniądze? Pytam, bo blokowano mi w przeszłości przelewy i musiałem biegać do oddziału, podpisywać jakieś śmieszne papiery, żeby odblokowano MOJE pieniądze, i nie chciałbym znaleźć się w takiej sytuacji ponownie. Jeżeli odpowiedź będzie twierdząca, to przeniosę się do Banku Spółdzielczego, zapłacę jakieś grosze za konto, ale nie będą spotykały mnie dziwne sytuacje typu "czy Pan wie, gdzie wysyła pan swoje pieniądze?" i "proszę tu podpisać, że pan wie".

Odpowiedz
0 Lajków
esurio77
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
2
0
24-03-2026
Wiadomość 1 z 1 (50 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
kryptowaluty

Dzień dobry, czy ING podtrzymuje swoją politykę sugerowania osobom korzystającym ze swoich usług w co mogą a w co nie powinni inwestować, gdzie i komu przelewać SWOJE pieniądze? Pytam, bo blokowano mi

...

24-03-2026
Re: klucz U2F .....

Specyfika procesów z użyciem Profilu Zaufanego jest taka, że wymaga kilku logowań do banku. Jeśli masz włączoną autoryzację U2F w aplikacji przy każdym logowaniu, to dlatego za każdym razem będziemy p

...

24-03-2026
Re.: klucz U2F .....

Podobnie wygląda to przy potwierdzaniu kontem bez dwustopniowej weryfikacji. Dlatego przeszedłem do mObywatela, pomimo początkowej niechęci, tam wystarczy zeskanować kod QR.

24-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy