Płatności

Odpowiedz

Terminal - brak połączenia - brak serwisu

Pierwszego dnia otrzymałam terminal z popsutą baterią, upłynęło kilka dni na wymianę na nową. Po niecałym miesiącu, zgłaszałam problem z brakiem połączenia w terminalu- 04.06.2021 (piątek), gdyż moi klienci nie mogą dokonać płatności kartą, a na infolini uzyskałam informację, że serwisant przyjedzie w lsobotę lub w poniedziałek 07.06. Mamy wtorek 08.06. nikt się nie pojawił, ja tracę klientów i dochód. Dzwonię na infolinię, gdzie pani informuje mnie, że serwisant ma przyjechać dzisiaj do godz. 12.00 Po 13.00 dzwonię i składam reklamację, z kierownictwem nikt nie chce mnie połączyć, tylko poinformowano mnie, że do 29.06. rozpatrzą moją reklamację. Przez te 3 tygodnie stracę 80 procent klientów. Współpraca z tym bankiem to kpina, żenada, moja irytacja sięga granic! Nie przedłużę i nie zawrę żadnej umowy z tym bankiem!
Odpowiedz
0 Lajków
Rosa
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
08-06-2021
Wiadomość 1 z 2 (3 144 wyświetleń)

Re: Terminal - brak połączenia - brak serwisu

Przykro mi, że spotkała Panią taka sytuacja. Chciałabym przekazać Pani sprawę do zespołu zajmującego się reklamacjami. Czy może Pani podać nam numer zgłoszenia?

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 138 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy