Odpowiedz

Przelew do uku na Ukrainie

Witam. Czy udając się do Państwa banku otrzymam pomoc w zrobieniu przelewu na Ukrainę? Potrzebuje przesłać pieniądze na Ukrainę podając dane 3 banków. W przypadku nie podania danych trzech banków pieniądze nigdy nie dotrą. W załączeniu informacje o przelewie. Jaki jest koszt takiego przelewu?
Z góry dziękuję
Paulina
Odpowiedz
0 Lajków
Paulina7655555
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
19-11-2020
Wiadomość 1 z 3 (2 956 wyświetleń)

Re: Przelew do uku na Ukrainie

Witaj Emotikon: Szczęśliwy

taki przelew możesz wykonać w oddziale lub w Moim ING - bez wychodzenia z domu. Jeśli zrobisz go w Moim ING to pobierzemy 40 zł - to podstawowa opłata. Jednak w tej sytuacji naliczymy dodatkowe 40 zł - za przelew w trybie nieautomatycznym. Dodatkowe opłaty zależą od opcji kosztów, którą wybierzesz. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 3 (2 863 wyświetleń)

Re.: Przelew do uku na Ukrainie

Doprecyzowałam dla Ciebie kwestię tego przelewu - możesz dodać maksymalnie jeden bank pośredniczący. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 3 z 3 (2 810 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: dyspozycja na wypadek śmierci a kredyt w banku ING

W przypadku śmierci właściciela konta dyspozycja zostanie wypłacona zgodnie z zapisem osobie, która została w niej wpisana. Reszta kwoty, jeśli zostanie i ewentualne pożyczki wpadają w masę spadkową i...

07-04-2025
Re.: Nowa karta, niepełny okres rozliczeniowy a opłaty

W pierwszym okresie rozliczeniowym, w którym zamawiasz kartę do konta i który jest niepełny, nie nalicza się opłata za kartę.

07-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny, czas analizy obecnie

Zostawiam dla innych:

- Na ostateczną decyzję w ING trzeba trochę poczekać, ja czekałem 1,5 miesiąca

- Wybierajcie ogarniętych doradców, którzy wiedzą jak ING działa - pomoże to Wam zaoszczędzić nieco c

...

06-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy