Odpowiedz

Przelelwy

Witam rano wysalno na moj rachunek banklowy 3 przlelwy mniej wiecej o tej samej godzinie a doszedl tylko jeden niby czemu ? prosze o szybka odpowiedz

Odpowiedz
0 Lajków
kicia927
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
16-05-2017
Wiadomość 1 z 2 (5 255 wyświetleń)

Re.: Przelelwy

@kicia927 Nadane przelewy w pierwszej kolejności zostają przekazane do Krajowej Izby Rozliczeń (KIR), następnie KIR przekazuje je do poszczególnych banków zgodnie z sesjami przychodzącymi. Sesje przychodzące mamy o godzinie 11:00, 15:00 i 17:30.
Standardowy czas realizacji takiego przeleu trwa do 48h.

Jeżeli nasz bank jest odbiorcą takiego przelewu, to nie mamy informacji kiedy przelew zostanie nam udostępniony. W tej sprawie należy kontaktować się z bankiem nadawcy przelewu, celem sprawdzenia poprawności jego nadania oraz z zapytaniem w jakim czasie powinien do nas trafić.

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
PatrykW
Były moderator
Były moderator icon
106
34
25-03-2016
Wiadomość 2 z 2 (5 191 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Re.: Własne kategorie transakcji! - Po raz kolejny

Revolut pod tym względem jest idealnym wzorem.

20-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy