Płatności

Odpowiedz

Płatności przez internet (VISA zbliżeniowo)

Witam, mam pewien problem z wykonywaniem płatności przez internet. Moje konto bankowe jest połączone z kartą, karta jest aktywna, ustawione są wszelkie limity, lecz kiedy próbuję faktycznie dokonać zakupu dostaję powiadomienie "Niestety nie mogliśmy zrealizować twojej transakcji..."(dalszej treści nie mogę niestety zobaczyć), a strona na której chcę coś kupić pokazuje wiadomości typu "Brak środków na koncie", lub "Ta karta nie jest dostępna", mimo, że na moim koncie jest wystarczająca ilość pieniędzy, a karta wraz z kontem dopiero niedawno zostały założone. Czy jest coś czego nie zrobiłem, lub przeoczyłem? Pomocy! To dla mnie bardzo ważne.
Odpowiedz
0 Lajków
JakubSleb
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
25-07-2019
Wiadomość 1 z 2 (6 439 wyświetleń)

Re: Płatności przez internet (VISA zbliżeniowo)

Proszę daj znać, czy korzystałeś już ze swojej karty wcześniej? Wspominasz, że konto wraz z kartą zostało założone niedawno. Po aktywacji karty, pierwszą płatność powinieneś wykonać w sklepie stacjonarnym lub bankomacie. Transakcję powinieneś wykonać z użyciem kodu PIN (nie może być ona zbliżeniowa). Dopiero po wykonaniu pierwszej płatności z kodem PIN będziesz mógł płacić kartą również w internecie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
634
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (6 419 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Podpisanie umowy kredytowej po odstąpieniu od poprzedniej

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi pod numerem 32 357 00 57 lub na czacie po zalogowaniu do Mojego ING w dni robocze od 8:00 do 18:00.

10-08-2026
Rodzice polecają

Chciałbym że ktoś podzielić się swoim kodem" rodzice polecają"..  chciałabym założyć konto dla trójki dzieci no i jeśli ktoś ma to prosiłabym jeśli to nie problem

10-08-2026
Re: promocja Mobili zyskują-nie zalicza płatności kartą

Konto zostało założone 21 maja ,karta przyszła dopiero 29 maja wiec nie wiem czy oni licza do końca maja jako jeden miesiąc czy od 21 maja do 21 czerwca - miesiąc od 22 czerwca do 22 lipca drugi miesi

...

09-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy