30-01-2020 18:59
Witam chciałbym poruszyć temat płatności cyklicznych.....
Otóż chciałbym płacić Raty....... ale..... Nie Mogę, gdyż ustawiając np. 09.02.2020 to niedziela, i przelew realizowany by był 10-go następnego dnia roboczego, co skutkuje że nie płacę Raty w terminie. A to dodatkowe koszty.
Drogie ING czy jest możliwość.... wprowadzić malutką zmianę w SYSTEMIE ING która pozwalała by na płatność w poprzedzający dzień roboczy czyli w moim przypadku 07.02.2020 to Piątek.
31-01-2020 19:31
Faktycznie, jeśli dzień stałego zlecenia przypada na niedzielę, zrealizujemy je kolejnego dnia roboczego. Dopytaj w banku, do którego wysyłasz pieniądze, jak pobierają raty. U nas, jeśli rata pożyczki przypada na niedzielę lub święto pobieramy ją kolejnego dnia roboczego.
Możesz również ustalić stałe zlecenie na wcześniejszy termin. Będziesz miał pewność, że pieniądze dotrą na czas.
Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?
24-11-2024Witam,
mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p
... 24-11-2024I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |