09-06-2021 10:53
Dzień dobry
Do tej pory wyjeżdżając na wakacje wykupowałem pakiet wypłat z bankomatu za granicą, w tej chwili nie widzę tej oferty. Czy już jej nie ma. Proszę również o informację jaka jest prowizja za płatność kartą za granicą.
10-06-2021 11:02
@glop pakiet wypłat nadal jest dostępny dla naszych kart Visa, wydanych do konta osobistego Opcję tę znajdziesz w menu powiązanym z Twoją kartą w Moje ING. Opłata za 30 dni korzystania to 15zł. W ramach tej opłaty korzystasz z wszystkich bankomatów na całym świecie bez dodatkowych opłat.
Płacąc kartą za granicą bez funkcji wielowalutowej pobierzemy Ci prowizję za przewalutowanie - 3% transakcji. Jeżeli będziesz przebywać w kraju gdzie walutą rozliczeniową jest EUR, USD albo GBP możesz założyć u nas konto walutowe w tych walutach i powiązać swoją kartę Visa z tymi kontami. Wtedy płacąc kartą w danej walucie, jeżeli na koncie będą pieniądze - zabierzemy z konta walutowego .
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie. .
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |