10-03-2016 15:53
dzień dobry,
proszę o informację czy posiadając kartę debetową do konta direct, jestem w stanie zapłacić przez Internet w sklepie Miles&More w euro? Jeśli tak to proszę jeszcze o podanie informacji czy będą się z tym wiązały jakieś dodatkowe koszty przy płatności 100 euro, czy bedzie to tylko przewalutowanie po kursie z danego dnia?
dziekuję i pozdrawiam
11-03-2016 16:35
@JacekJZ Jeżeli dany sklep akceptuje płatności kartami płatniczymi (tzw. debetowymi) to będzie taka możliwość. Ważne, abyś miał ustawione limity dla karty płatniczej na transakcje internetowe. Możesz to sprawdzić w ING BankOnLine: Karty -> Limity transakcyjne.
Za transakcje bezgotówkowe w internecie nie pobieramy opłaty. Za przewalutowanie transakcji bezgotówkowej dokonanej w walucie innej niż waluta konta pobieramy prowizję w wysokości 3% kwoty transakcji (dotyczy to karty Visa zbliżeniowa, Visa NFC).
Mateusz dzięki za odpowiedź. Pozostaje zatem pytanie czy ING rozważa wprowadzenie takiej samej możliwości dla wersji przeglądarkowej jak dla wersji mobilnej? Chodzi o możliwość wyłączenia konieczności
... 21-07-2026Cześć,
moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę.
Czy aby to zrobić to należy wejść w apce
... 21-07-20261. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 5 | |
| 5 | |
| 3 | |
| 3 |