Odpowiedz

Gotówka

Jak wybrać gotówkę w frankach szwajcarskich albo funtach brytyjskich ? Czy jest dostępna od ręki , czy trzeba zamawiać ?
Odpowiedz
0 Lajków
Andhup2912
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
22-03-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 526 wyświetleń)

Re: Gotówka

Funty brytyjskie możesz wypłacić bezpośrednio w Punkcie Obsługi Kasowej. Jeśli planujesz wypłatę do 1 000 GBP, to nie musisz tego nam wcześniej zgłaszać. Jeśli interesuje Cię wypłata większej kwoty, to wymaga to zgłoszenia. Skontaktuj się z nami do godziny 11:00 na dwa dni robocze przed wypłatą. Możesz to zgłosić:

- samodzielnie w Moje ING ( w zakładce Kontakt i pomoc wpisz hasło "awizacja gotówki"),

- na czacie po zalogowaniu do Mojego ING,

- na infolinii 32 357 00 69,

- w Punkcie Obsługi Kasowej.

Jeśli chcesz wypłacić z rachunku bankowego gotówkę w walutach obcych innych niż euro, dolary amerykańskie i funty brytyjskie, np. we frankach szwajcarskich, terminy i kwoty wypłaty powinieneś uzgodnić osobiście i pisemnie w Punkcie Obsługi Kasowej.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 518 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy