22-03-2023 05:22
22-03-2023 06:27
Funty brytyjskie możesz wypłacić bezpośrednio w Punkcie Obsługi Kasowej. Jeśli planujesz wypłatę do 1 000 GBP, to nie musisz tego nam wcześniej zgłaszać. Jeśli interesuje Cię wypłata większej kwoty, to wymaga to zgłoszenia. Skontaktuj się z nami do godziny 11:00 na dwa dni robocze przed wypłatą. Możesz to zgłosić:
- samodzielnie w Moje ING ( w zakładce Kontakt i pomoc wpisz hasło "awizacja gotówki"),
- na czacie po zalogowaniu do Mojego ING,
- na infolinii 32 357 00 69,
- w Punkcie Obsługi Kasowej.
Jeśli chcesz wypłacić z rachunku bankowego gotówkę w walutach obcych innych niż euro, dolary amerykańskie i funty brytyjskie, np. we frankach szwajcarskich, terminy i kwoty wypłaty powinieneś uzgodnić osobiście i pisemnie w Punkcie Obsługi Kasowej.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 3 |