Odpowiedz

Wplatomat przyjal 10 tys i sie zacial

Witam widze ze jestem posrod licznych na tym forum któremu wplatomat przyjął pieniądze i sie zacial, wplacalem uzywajac blika z aplikacji, 10 tys, w czwartek 13.07, do dzis nie ma odpowiedzi a ja naprawdę potrzebuje tych srodkow, to jest ewidentna wina banku a ja musze czekac, w środę wyjazd na wakacje który trzeba bedzie odwołać jak bank nie zwroci pieniedzy, skladajac zgloszenie 109315/072023 powiedziano mi ze mam czekac 30 dni. W kasie banku zawsze odsylaja do wplatomatu a tam takie cyrki. Prosze o natychmiastowe dzialanie
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkowniking
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
17-07-2023
Wiadomość 1 z 6 (3 488 wyświetleń)

Re.: Wplatomat przyjal 10 tys i sie zacial

W oddziale banku na Łukowskiego w Toruniu powiedziano mi ze tak jest bardzo czesto jesli sie wklada pieniądze do wplatomatu na " dokladki" tzn wpisujesz 10 tys ale dzielisz to na 2 lub 3 dokladki, czemu wiec jest taka możliwość? Powiedzieli tez ze nikt nie przelicza wplatomatu po takim zgloszeniu. Będzie przeliczony w swoim czasie i wtedy otrzymam odp. Do 30 dni. Patrzac po skali problemu moze to sposob banku na obracanie nie swoimi pieniędzmi przez miesiąc..w przeciwnym razie jeśli wiedza ze przyczyna sa " dokladki" to czemu nie zmienia ustawien? Sprawę trzeba naglosnic. W innych bankach sie to nie zdarza
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkowniking
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
17-07-2023
Wiadomość 2 z 6 (3 429 wyświetleń)

Re: Re.: Wplatomat przyjal 10 tys i sie zacial

Przykro nam, że wpłatomat nie zadziałał prawidłowo Emotikon: Smutny Zależy nam, aby pomóc w tej sprawie, dlatego przekazaliśmy prośbę o pilną weryfikację Twojego zgłoszenia do naszych analityków.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
615
129
19-03-2018
Wiadomość 3 z 6 (3 421 wyświetleń)

Dostaliśmy sygnał, że w Twojej sprawie są dostępne nowe informacje. Zaloguj się do Mojego ING i sprawdź zakładkę Wiadomości.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
615
129
19-03-2018
Wiadomość 4 z 6 (3 411 wyświetleń)

Dziekuje za interwencje, otrzymalem wiadomosc ze warunkowo zostanie wplacone na moje konto 10 tys . Pytanie kiedy ? Poniewaz nadal nie ma. Mam nadzieje ze pieniądze w waszych wplatomatach nie giną i nikt nie stwierdzi po miesiacu ze jednak ich nie było oraz ze otrzymam dokladna kwote, pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkowniking
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
17-07-2023
Wiadomość 5 z 6 (3 408 wyświetleń)

Środki powinieneś mieć na koncie jeszcze dziś

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
615
129
19-03-2018
Wiadomość 6 z 6 (3 401 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy