Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Wpłatomaty
29-01-2021 21:01
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam
W dniu 29 stycznia we wpłatomacie ing w Krakowie przy oddziale ing na aleji powstania warszawskiego wpłacałem gotówkę z użyciem wpłatomatu o numerze rnetN281. Wpłacając 5000 zł wpłatomat zarejestrował wpłatę w wysokości 50 zł. Numer sprawy to 024127/012021. Są to środki niezbędne do funkcjonowania w nadchodzącym miesiącu. Proszę o przyspieszenie procedury i jeśli jest taka możliwość zwrot środków. Są to jedyne środki jakie aktualnie posiadam.
Pozdrawiam
W dniu 29 stycznia we wpłatomacie ing w Krakowie przy oddziale ing na aleji powstania warszawskiego wpłacałem gotówkę z użyciem wpłatomatu o numerze rnetN281. Wpłacając 5000 zł wpłatomat zarejestrował wpłatę w wysokości 50 zł. Numer sprawy to 024127/012021. Są to środki niezbędne do funkcjonowania w nadchodzącym miesiącu. Proszę o przyspieszenie procedury i jeśli jest taka możliwość zwrot środków. Są to jedyne środki jakie aktualnie posiadam.
Pozdrawiam
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
30-01-2021 21:26
Re: Wpłatomaty
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja Przekazałam numer zgłoszenia do odpowiedniego zespołu z prośbą o przyspieszenie reklamacji. Mam nadzieję, że Twoja sprawa szybko się wyjaśni.
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiadomość 2 z 2
(2 488 wyświetleń)