Odpowiedz

Wpłatomat wciągnął gotówkę

Dzień dobry,
Wczoraj około godziny 13:40 wpłatomat pobrał gotówkę a pieniędzy nie ma na koncie. Kartę oddał. Moje zgłoszenie ma nr 000817/112021, kwota 4500 PLN. Wpłatomat w Gliwicach przy ul. Cichociemnych 18. Bardzo proszę o przyspieszenie procesu weryfikacji. Mam niezbędne opłaty do wykonania.
Odpowiedz
0 Lajków
janasówka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
03-11-2021
Wiadomość 1 z 3 (4 629 wyświetleń)

Re: Wpłatomat wciągnął gotówkę

@janasówka Przykro mi, że ta wpłata nie zaksięgowała się od razu na Twoim koncieEmotikon: Smutny Dziękuję za zgłoszenie reklamacji. Przekazałam prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia tego zgłoszenia. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (4 620 wyświetleń)

Re: Wpłatomat wciągnął gotówkę

Wczoraj wieczorem otrzymałam przelew warunkowy w kwocie 4500zł do czasu rozpatrzenia mojego problemu.
Odpowiedz
0 Lajków
janasówka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
03-11-2021
Wiadomość 3 z 3 (4 579 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy