Odpowiedz

Wpłatomat wciągnął gotówkę

Dzień dobry,
Wczoraj około godziny 13:40 wpłatomat pobrał gotówkę a pieniędzy nie ma na koncie. Kartę oddał. Moje zgłoszenie ma nr 000817/112021, kwota 4500 PLN. Wpłatomat w Gliwicach przy ul. Cichociemnych 18. Bardzo proszę o przyspieszenie procesu weryfikacji. Mam niezbędne opłaty do wykonania.
Odpowiedz
0 Lajków
janasówka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
03-11-2021
Wiadomość 1 z 3 (1 827 wyświetleń)

Re: Wpłatomat wciągnął gotówkę

@janasówka Przykro mi, że ta wpłata nie zaksięgowała się od razu na Twoim koncieEmotikon: Smutny Dziękuję za zgłoszenie reklamacji. Przekazałam prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia tego zgłoszenia. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
746
165
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (1 818 wyświetleń)

Re: Wpłatomat wciągnął gotówkę

Wczoraj wieczorem otrzymałam przelew warunkowy w kwocie 4500zł do czasu rozpatrzenia mojego problemu.
Odpowiedz
0 Lajków
janasówka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
03-11-2021
Wiadomość 3 z 3 (1 777 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wpłatomat pobrał pieniądze bez potwierdzenia i znikły!!

Jednak nie zakończyło sie pomyślnie. Przedstawiłem bankowi fakturę od radcy prawnego który pomógł mi odzyskać pieniądze a bank nie wróci mi kosztów które poniosłem w walce o swoje pieniądze. Bank Ing 

...

24-03-2023
Nadpłata a zajęcie komornicze

Witam.
Czy jeśli mam zajęcie komornicze na koncie a mam dostać nadpłatę zasiłku opiekuńczego to czy zostanie mi to zabrane z konta ?

23-03-2023
Re: Warunki polisy ubezpieczeniowej nieruchomości

Trudno mi się odnieść do tej sytuacji przez Społeczność. Faktycznie zmieniały się regulacje dotyczące polisy ubezpieczenia nieruchomości z ryzykiem powodzi. 
Jednak dotyczy to nowych umów kredytowych p

...

23-03-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy