Odpowiedz

Wpłatomat wciągnął 2 tysiace

5 dni temu wpłatomat wciągnął 2 tysiące złotych. Codziennie czekam na jakakolwiek informacje. Powiedziano mi ze przy statusie reklamacji jest napisane uznanie warunkowe, wiec już chyba powinno zostać zaksięgowane. Próbuje wszystkich środków zeby dowiedzieć się czegokolwiek. Jestem klientem z kontem firmowym i indywidualnym, zawsze byłam zadowolona ale po tej sytuacji i całkowitym olewczym stosunku (słowa pani w banku-ze to wina bankomatu bo ON TAKI JEST, TAKI TREFNY, słowa pana w banku - TA KWOTA PRZEWYŻSZA NASZE KOMPETENCJE....?!?!) muszę dokładnie rozważyć dalsza współpracę. Na pewno tak tego nie zostawie. Nr reklamacji 020089/052020
Odpowiedz
0 Lajków
OlaD
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
0
30-05-2020
Wiadomość 1 z 2 (1 337 wyświetleń)

Re: Wpłatomat wciągnął 2 tysiace

Rozumiemy, że opisana sytuacja nie jest dla Ciebie komfortowa. Zgodnie z informacjami jakie zamieściliśmy pod Twoimi innymi wpisami, przesłaliśmy prośbę do działu reklamacji o maksymalne przyspieszenie zgłoszenia. Powinnaś wkrótce otrzymać pieniądze na konto

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
338
65
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (1 326 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
ING Księgowość - Działalność nierejestrowana

Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej? 

17-11-2024
Re: Nadpłata kredytu hipotecznego i skrócenie okresu kredytowania

Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr

...

17-11-2024
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.

Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".

Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj

...

17-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy