Odpowiedz

Wpłatomat wciągnął 2 tysiace

5 dni temu wpłatomat wciągnął 2 tysiące złotych. Codziennie czekam na jakakolwiek informacje. Powiedziano mi ze przy statusie reklamacji jest napisane uznanie warunkowe, wiec już chyba powinno zostać zaksięgowane. Próbuje wszystkich środków zeby dowiedzieć się czegokolwiek. Jestem klientem z kontem firmowym i indywidualnym, zawsze byłam zadowolona ale po tej sytuacji i całkowitym olewczym stosunku (słowa pani w banku-ze to wina bankomatu bo ON TAKI JEST, TAKI TREFNY, słowa pana w banku - TA KWOTA PRZEWYŻSZA NASZE KOMPETENCJE....?!?!) muszę dokładnie rozważyć dalsza współpracę. Na pewno tak tego nie zostawie. Nr reklamacji 020089/052020
Odpowiedz
0 Lajków
OlaD
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
0
30-05-2020
Wiadomość 1 z 2 (1 985 wyświetleń)

Re: Wpłatomat wciągnął 2 tysiace

Rozumiemy, że opisana sytuacja nie jest dla Ciebie komfortowa. Zgodnie z informacjami jakie zamieściliśmy pod Twoimi innymi wpisami, przesłaliśmy prośbę do działu reklamacji o maksymalne przyspieszenie zgłoszenia. Powinnaś wkrótce otrzymać pieniądze na konto

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Były moderator
Były moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (1 974 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Klucz U2F a płatności za parking w aplikacji

Bardzo często korzystam z opcji płatności za parking w aplikacji, ale jestem również fanem korzystania z klucza U2F dla bezpieczeństwa.

Czy jest szansa, aby płatności za parking, tak jak np. kod BLIK, ...

23-07-2026
Re: Zauwafne urządzenia przy autoryzacji kluczem U2F / 2FA

Na ten moment nie planujemy takiego rozwiązania w przeglądarce. Można ją zapisać jako zaufaną - również bez klucza U2F. Jeśli zabezpieczenie zaufaną przeglądarką jest wystarczające dla użytkownika, to

...

22-07-2026
Re: Nadpłata kredytu, skrócenie okresu jak to zrobić

Każda nadpłata obniża wartość raty. Wynika to z zapisów umowy kredytowej. Skrócenie jest możliwe, natomiast w oddzielnej dyspozycji.

Aby skrócić okres kredytowania należy wykonać 2 kroki:
1. Nadpłata k

...

22-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy