10-08-2024 15:17
Dzisiaj rano wpłaciłem pieniądze we wpłatomacie ING na ulicy Krakowskiej 67/68 w Szczecinie. Wpłatomat przyjął kartę, poprosił o sumę pieniędzy, którą chce wpłacić, włożyłem banknoty, a kiedy zaczął liczyć wyświetlił błąd, który mówił że powinienem spróbować w innym wpłatomacie, ponieważ w tym nie można dokonać wpłaty, dostałem kartę z powrotem a pieniędzy już nie. Automat potem się zawiesił i wyświetlił że system Windows musi zostać uruchomiony ponownie. Rachunki do opłacenia czekają, a pieniędzy nie ma
Nie mogę sobie pozwolić na czekanie aż sprawa zostanie rozpatrzona do Września.. Proszę o pilne rozpatrzenie mojego zgłoszenia. Numer zgłoszenia: 106725/082024
10-08-2024 15:40 | Edytowano: 10-08-2024 15:42
Przekazałem do analityków prośbę o pilne rozpatrzenie Twojego zgłoszenia. Mam nadzieję, że odpowiedź przyjdzie niebawem.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |