10-08-2024 15:17
Dzisiaj rano wpłaciłem pieniądze we wpłatomacie ING na ulicy Krakowskiej 67/68 w Szczecinie. Wpłatomat przyjął kartę, poprosił o sumę pieniędzy, którą chce wpłacić, włożyłem banknoty, a kiedy zaczął liczyć wyświetlił błąd, który mówił że powinienem spróbować w innym wpłatomacie, ponieważ w tym nie można dokonać wpłaty, dostałem kartę z powrotem a pieniędzy już nie. Automat potem się zawiesił i wyświetlił że system Windows musi zostać uruchomiony ponownie. Rachunki do opłacenia czekają, a pieniędzy nie ma
Nie mogę sobie pozwolić na czekanie aż sprawa zostanie rozpatrzona do Września.. Proszę o pilne rozpatrzenie mojego zgłoszenia. Numer zgłoszenia: 106725/082024
10-08-2024 15:40 | Edytowano: 10-08-2024 15:42
Przekazałem do analityków prośbę o pilne rozpatrzenie Twojego zgłoszenia. Mam nadzieję, że odpowiedź przyjdzie niebawem.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |