Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Wpłatomat pobrał pieniądze nie księgując wpłaty

Witam, w dniu wczorajszym wpłacając 30 tys na moje konto bankowe, wpłatomat w pewnym momencie wyświetlił „błąd” oddał kartę, oczywiście nie księgując pieniędzy na moim koncie.
Odrazu zadzwoniłem do banku zgłaszając problem, reklamacji przyjęta i mam czekać do 16 WRZEŚNIA na rozwiązanie sprawy !!!!
Bez możliwości żadnej wcześniejszej pomocy ze strony banku. Przypominam że jest to 30 tys zł !! Zbliża się koniec miesiąca, trzeba zapłacić kredyty, dzieci idą do szkoły a my zostaliśmy bez grosza przy duszy.
Jestem ogromnie zawiedziony postawą banku z którym współpracuje od kilku lat.
Zwracam się jeszcze raz z prośbą o
Pomoc !!
Reklamacja nr. 116944/082024
Odpowiedz
0 Lajków
Robste7071
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
27-08-2024
Wiadomość 1 z 3 (2 976 wyświetleń)

Re.: Wpłatomat pobrał pieniądze nie księgując wpłaty

Przekazałem prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia reklamacji do odpowiedniego działu.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
179
36
02-09-2021
Wiadomość 2 z 3 (2 971 wyświetleń)

Re.: Wpłatomat pobrał pieniądze nie księgując wpłaty

Jeszcze raz zaznaczam że zostaliśmy bez środków do życia, mamy w domu dwóch małych synów, tu nie chodzi o 300 zł a 30 000!! Proszę o pomoc
Odpowiedz
0 Lajków
Robste7071
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
27-08-2024
Wiadomość 3 z 3 (2 956 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem z założeniem konta.

Od 11 listopada syn próbuje założyć online konto Mubi 18-26, bezskutecznie, konto zablokowane.
Wizyta w placówce w Jaworznie nie przyniosła efektu. Pani w okienku dzwoniła na infolinię (to jakiś żart) ...

21-11-2024
Re.: Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony

...

21-11-2024
Nadplata kredyt 2016

Witam wszystkich,
Umowa kredytowa została podpisana w 2016 i chciałbym zacząć go nadpłacać ale nie znalazłem odpowiedzi na parę pytań,

Pierwsze dotyczy zapisu w umowie, że jeśli chce nadpłacać kredyt to...

20-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy