31-03-2020 12:10
Dzień dobry,
wczoraj ok. godziny 19 chciałam wpłacić 80 zł (banknoty 50,20,10) na konto przy użyciu kodu blik we wpłatomacie znajdującym się w oddziale przy ulicy Skarżyńskiego 11 w Bydgoszczy. Wpłatomat po włożeniu pieniedzy zamknął skrytkę i wyświetlił komunikat nieprawidłowe banknoty, jednak nie dało się ich wyjąć i poprawić bo 50 zł było już zakleszczone w szczypce a 20 i 10 zostalo zgniecione, kiedy po nie siegnelam skrytka sie zatrzasnela i wyswietlil sie komunikat awaria bankomatu. Pieniadze nie pojawily sie na koncie, po prostu zatrzasnęły się w maszynie. Dzwoniłam pięciokrotnie na infolinię, każde połączenie po 20 minut jednak nikt nawet nie podniósł słuchawki. Kompletnie nie wiem co mam teraz robić.....
31-03-2020 12:29
Dzień dobry,
proszę, napisz do nas na czacie lub w wiadomości - w Moim ING. Przyjmiemy Twoje zgłoszenie.
Obecnie z naszą infolinią kontaktuje się wielu klientów. Czas oczekiwania na połączenie ze specjalistą może być dłuższy niż zwykle. Przepraszamy za to, że nie udało Ci się z nami porozmawiać
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |