Odpowiedz

PIN przy wpłacaniu

Od kiedy nastąpiła zmiana przy dokonywaniu wpłat we wpłatomatach? Chodzi mi o wpisywanie PINu przed wpłatą, wcześniej był od potrzebny tylko przy wypłacaniu gotówki.
Czyżby miało to coś wspólnego z mocnym uwierzytelnianiem wprowadzonym detektywą unijną?
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 2 (4 304 wyświetleń)

Re: PIN przy wpłacaniu

@Konto usunięte - zgadza się, podawanie kodu PIN w momencie wpłaty we wpłatomacie jest zmianą związaną z PSD2. Zmiany wprowadzaliśmy sukcesywnie od dnia wejścia w życie ustawy, czyli 14 września. Dlatego na początku mogłeś tego nie zauważyć. Obecnie w 90% naszych urządzeń - wymagamy kodu PIN do wpłaty za pomocą karty. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaR
Były moderator
Były moderator icon
168
22
02-11-2016
Wiadomość 2 z 2 (4 230 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta. Po przycisku dalej po paru chwilach jest zwykly ekran smartfona a po przełączeniu na aplikację jest znowu wszystko od początku,

...

23-04-2026
problem z zalozeniem konta

Mam następujący problem podczas zakładania konta w aplikacji. Gdy mam zrobić zdjęcie tyłu dowodu, mogę trzymać go bardzo długo pod różnym kątem i w różnym świetle, ale aplikacja nie chce zrobić zdjęci

...

23-04-2026
Re.: Uruchomienie kredytu hipotecznego

Tutaj nie możemy odnieść się do tej sytuacji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Zapraszamy do kontaktu z nami na czacie w Moim ING lub pod numerem 32 357 0

...

22-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy