Odpowiedz

Oszustwo bankomatów Planet Cash

Witam , mam u was konto z dobre 20 lat dla klientów indywidualnych jak od 3 lat konto firmowe , dzisiaj chciałem wypłacić z bankomatu Planet Cash który bank ING wyśmienicie promuję,pieniądze w kwocie 200zł i tu pojawił się problem bo bankomat zablokował środki a nie wypłacił pieniędzy wywalając napis bankomat nieczynny dla uściślenia transakcja RNET3778 w Siemianowicach
Powiem szczerze że nie wiem dlaczego promujecie bankomaty firmy Planet Cash bo po opiniach użytkowników jakie są jest to jawne oszustwo i nie wiem jak tak poważny bank może sobie na to pozwolić.
Reklamację złożyłem,jeżeli nie rozpatrzycie jej w przeciągu kilku dni to ja dziękuję za współpracę,ale jestem wielce zawiedziony i zniesmaczony daną sytuacją.
Odpowiedz
0 Lajków
Adi-1982
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
18-11-2025
Wiadomość 1 z 2 (523 wyświetleń)

Re: Oszustwo bankomatów Planet Cash

Przepraszam za niedogodności. Jeśli bankomat zablokował pieniądze, to powinien rozliczyć to automatycznie w ciągu 8 dni i zwrócić tę kwotę. Natomiast jeżeli wypłata jest już zaksięgowana, to faktycznie w tej sytuacji potrzebna jest reklamacja. Poproszę o wysłanie numeru reklamacji. Przekażemy do analityków prośbę o pilne rozpatrzenie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
178
25
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (422 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy