Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Oddziały ING Bydgoszcz Likwidacja Obsługi Kasowej

Witam

Po dzisiejszej wizycie w oddziale Ing Bydgoszcz na ul. mostowej jestem przerażony tym co się dzieje z oddziałami w Bydgoszczy

Obecnie są 4 oddziały banku, oraz 4 punkty expres ( jak widać na mapie ) tylko jeden oddział na ul. Mostowej ma obsługę gotówkową co jest absurdem żeby w takim dużym mieście nie dość ze ponad rok tem w listopadzie 2018r. zlikwidowano odział na Osowej Górze na ul. Kolbego miesiąc pózniej zlikwidowano tam również Bankomat i Wpłatomat, to teraz sukcesywnie likwiduje się obsługę kasową w pozostałych oddziałach i obecnie Bydgoszcz ma tylko jeden punkt kasowy banku Ing. Co do Oddziałów to są tak naprawdę 4 bo punkty expres to tylko wabiki do zakładania kont i nic więcej bo taka jest prawda a ich usytuowanie oddziałów jest fatalne praktycznie 2 w okolicy centrum, jeden w ścisłym centrum przy starym rynku i jeden na Fordonie a reszta  Bydgoszczy nie jest już klientami. 

Czy naprawdę celem Banku Ing jest zniechęcanie klientów do siebie ??? 

Nie proszę o Like, lecz proszę o włączenie się do dyskusji szczególnie Mieszkańców Bydgoszczy ale i innych miast by wypowiedzieli się jak to wygląda u Was

Odpowiedz
0 Lajków
K_S
K_S
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
53
14
11-09-2018
Wiadomość 1 z 5 (10 747 wyświetleń)

Re: Oddziały ING Bydgoszcz Likwidacja Obsługi Kasowej

Naszym celem zdecydowanie nie jest zniechęcanie do siebie klientów. Rzeczywiście w Bydgoszczy jest jeden oddział z obsługą kasową, ale na terenie miasta są również nasze bankomaty i wpłatomaty, które w dowolnej chwili możesz zlokalizować w wyszukiwarce na naszej stronie internetowej. Twoją opinię przesłałem do osób zajmujących się lokalizacją i funkcjonalnością naszych oddziałów. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
230
12-10-2015
Wiadomość 2 z 5 (10 698 wyświetleń)

Tak są w bydgoszczy wpłatomaty to prawda ale:

2 w dziale na Mostowej
2 w dziale na Lenartowicza

2 w dziale na Skłodowskiej Curie 

2 w dziale na Skarzyńskiego + 4 inne wpłatomaty czy Skarzyńskiego w odrębne 400 m 

1 w galerii Focus Mall

1 w galerii Rondo

1 w galerii Zielone Arkady

1 w galerii Pomorskiej 

1 w byłym Tesco

1 na ul. Zagłoby

1 na ulicy Magnuszewskiej 

Czyli podsumowując 18 wpłato matów w 11 lokalizacjach z 5 jest dostępne praktycznie tylko w godzinach pracy galerii od 8 do 22 

Odpowiedz
0 Lajków
K_S
K_S
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
53
14
11-09-2018
Wiadomość 3 z 5 (10 687 wyświetleń)

Re.: Oddziały ING Bydgoszcz Likwidacja Obsługi Kasowej

Oddział na Skłodowskiej-Curie też zlikwidowano. A oddział na Mostowej w środy działa tylko do 15ej. Karty znowu nie działają, nie ma jak spłacic kredytówki, bo kredytówki ZNOWU "nie istnieją" (bez ostrzeżenia, kolejny raz w ciągu zaledwie tygodnia, nie wiadomo jak długo to potrwa). Ten bank to istny cyrk. Ja go odradzam kazdemu
Odpowiedz
0 Lajków
Asiok
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
26-06-2024
Wiadomość 4 z 5 (5 212 wyświetleń)

Oddziału przy Skłodowskiej od miesięcy już nie ma, wpłatomatów ING też już nie ma. Jest wpłatomat PlanetCash, ale 9/10 razy kiedy tam idę to nie działa... Wpłatomat w Galerii Pomorskiej ma ograniczenia czasowe. Mieszkam w tamtej okolicy i często musiałam jeździć aż na Mostową żeby wplacić pieniądze (ponad godzina zmarnowana). Ostatnio dochodzą ciągłe problemy z kartami (szczególnie kredytowymi), więc nie znoszę tego banku i myślę o zmianie.
Odpowiedz
0 Lajków
Asiok
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
26-06-2024
Wiadomość 5 z 5 (5 208 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Nowa karta i Google Pay

Wszystko zaczęło się od wymiany karty ze względu na datę ważności starej... Za każdym razem, gdy próbuje dodać nową kartę do Google Pay po kilku godzinach dostaje SMS, że rzekomo została usunięta. Co

...

23-03-2025
Re: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Analizujemy różne formy płatności. Nie planujemy na tę chwilę wprowadzać nowych rozwiązań płatności.

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy