Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Brak gotówki na koncie pomimo potwierdzenia wpłaty

W dniu wczorajszym w godzinach popołudniowych wpłaciłam kwotę 2500zl we wplatomacie w Łodzi na ulicy Kolumny, otrzymałam potwierdzenie transakcji z urządzenia. Jakim zaskoczeniem było dla mnie zalogowanie się na konto w celem opłacenia rachunków-polowa miesiąca, ani śladu po wpłacie, oczywiście reklamacja złożona-termin rozpatrzenia do 4 maja!ludzie co za żenada trzeba walczyć o swoje pieniądze, a co by było gdybym nie miała innych środków!ING czas się rozstać
Odpowiedz
0 Lajków
Sylbar
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
15-04-2021
Wiadomość 1 z 2 (1 974 wyświetleń)

Re: Brak gotówki na koncie pomimo potwierdzenia wpłaty

Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja 😢 Takie zgłoszenia staramy się rozpatrywać tak szybko, jak to możliwe.

Aby przyspieszenie realizacji Twojej reklamacji było możliwe, proszę prześlij w Moim ING (Profil/Wiadomości/Napisz do nas/Prześlij dokumenty) potwierdzenie wpłaty z wpłatomatu wraz z krótkim opisem sprawy (warto wskazać też numer zgłoszonej reklamacji). Informację o numerze reklamacji możesz też przekazać tutaj - prześlemy go do odpowiedniej jednostki z prośbą o przyspieszenie realizacji zgłoszenia.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
615
129
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (1 969 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy