28-01-2016 20:41
05-02-2016 14:43
Ernest pisze:
Powiem Ci atmt, że mam wielu znajomych, którzy są związani z bankiem ING, ale jak sami zalogowali się i obejrzeli wygląd "wspaniałego" jak uważa bank systemu transakcyjnego to są negatywnie nastawieni - gotowi do odejścia.
A ja tam się cieszę, że powstało to "nowe, lepsze" Moje ING bo pewnie bym nawet się nie zastanowił nad szukaniem innego banku. Wiedziałem, że coś się zmienia z opłatami za bankomaty, ale jakoś to zignorowałem. Dopiero ta "wisienka na torcie" sprawiła, że poszukałem. I mam już konto za które nie płacę, wypłacam sobie za darmo, bez łaski, do tego konto w EUR i w $ i też wypłaty za darmo na całym świecie (w ING dla porównania wypłata 1000$ za granicą = 240 PLN dla banku - ktoś tu oszalał). Tak więc podsumowując dziękuję za nowy system Zostało mi jeszcze konto firmowe, ale sądzę, że niedługo też się zwinę o ile nowy bank nie sprawi jakichś dziwnych problemów. A system internetowy jest prosty aż do bólu - i to jest piękne!
09-02-2016 00:02 | Edytowano: 09-02-2016 00:05
To proszę mi wskazać gdzie w mieście Skawina powstają "nowe" bankomaty?Dość że niema bankomatu na ponad 40 tyś mieszkańców, to jeszcze wprowadzacie opłaty za wypłaty z innych bankomatów, gdzie do tej pory było to darmowe.Myśle że z czasem któryś bank wprowadzi darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów i klijenci ING niestety szybko przejdą do innych banków.Myśle że M.Kondrat niestety nie pomoże
pozdrawiam
09-02-2016 00:23 | Edytowano: 09-02-2016 00:24
A to mapa bankomatów w Skawinie.Jeden bankomat :-(
10-02-2016 22:55
Skawina liczy sobie maksymalnie 25 tys. mieszkańców, a w okolicy znajduje się - Kraków. Może to jest powodem, że bankomat z ING (PC) jest na chwilę obecną tylko jeden. Co nie zmienia faktu, że może się to zmienić. Wszystko w swoim czasie
10-02-2016 23:10 | Edytowano: 10-02-2016 23:13
Chyba sie pan pomylił o 20 tyś :-)
Tu jest link gdzie jest napisane ile mieszkańców obejmuje gmina Skawina
11-02-2016 20:46 | Edytowano: 11-02-2016 20:49
Mowa tu o liczbie osób faktycznie tam mieszkającej w wieku produkcyjnym i po, nie tylko zarejestrowanej. Ale mniejsza o liczby. Napisz zatem do operatora Planet Cash z propozycją ustawienia urządzenia Pamiętaj, że dobre argumenty oraz posiadanie lokalizacji to podstawa.
11-02-2016 21:05
12-02-2016 09:23
Bankomaty PlanetCash to nie tylko ING, ale także umowy z mBank, Millenium Bank, Getin Bank, Alior Bank, BGŻ BNP Paribas, Bank BPS, Bank Pocztowy. Więc ING nie jest tutaj decydującym graczem. Wszystko zależy od zapotrzebowania Klientów tych właśnie banków.
16-02-2016 18:43
Witam
Niestety nie znalazłem na waszej stronie www odp jak zgłaszać źle ustawione na mapce bankomaty więc niestety z czystej przyzwoitości założyłem konto i zaśmiecam ten wątek. No więc na waszej mapce bankomatów w mieście Głowno (woj. łódzkie) widnieje bankomat ING na ulicy Al Wyzwolenia 21 a tuż pod nazwą ulicy jest nawet napisane "Szczecin". Więc chciałem tylko zakomunikować moderatorowi, że w Głownie nie ma żadnego bankomatu ING a tym bardziej nie zmieściłby się u nas cały Szczecin.
Dziękuję za uwagę a kolega z postów wcześniej może podzieliłby się tym bankiem bez opłat bo mnie też w tym miesiącu wkurzyło szukanie bankomatu, nawet w głupiej Łodzi nie jest to takie proste bo przy większości Biedronek oczywiście Euronet. Tak jak mnie zachęciliście do transakcji bezgotówkowych i używania karty tak szybko zniechęciliście do tego poszukiwaniem bankomatu bez prowizji.
To naprawdę przykro się czyta. Tak jak waszym obowiązkiem jest weryfikowanie dowodu tożsamości, tak jest nim też zapewnienie dostępu do informacji i komunikacji z OzN. Instrukcje typu: "Aby wyjaśnić
... 19-12-2024Dobry wieczór,
Po godzinnej frustracji spowodowanej nieudanymi próbami odblokowania dostępu do konta mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże.
Postępuję zgodnie z instrukcją, zmieniam hasło, zapisuje też
... 18-12-2024Możesz zrezygnować z pozostałej części transzy, natomiast w takiej sytuacji będziemy i tak prosić Cię o rozliczenie inwestycji. Dodatkowo poprosimy o udokumentowanie środków - które potwierdzą, że będ
... 18-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 |