Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Bankomat zabrał wpłacane pieniądze/brak księgowania wpłaty na koncie

Dzisiaj wieczorem wpłacając środki w bankomacie w Katowicach na Pl. Gwarków 1 bankomat najpierw zaczął liczenie banknotów, po czym pojawił się komunikat o awarii, a wszystkie wpłacane banknoty zostały zatrzymane przez bankomat. Następnie urządzenie zwróciło mi kartę i dostałam wydruk „Awaria Wpłatomatu”. Po chwili urządzenie – jak gdyby nigdy nic – wyświetliło ekran powitalny.

Zgłosiłam reklamację przez Moje ING (nr zgłoszenia: 108659/092024), która ma zostać rozpatrzona do 03 października…co jest zdecydowanie za długo jak na środki potrzebne do życia, stąd też proszę o interwencję i pilne zaksięgowanie na koncie wpłaconej gotówki.

Odpowiedz
0 Lajków
Irena45
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
12-09-2024
Wiadomość 1 z 2 (556 wyświetleń)

Re.: Bankomat zabrał wpłacane pieniądze/brak księgowania wpłaty na koncie

Zdajemy sobie sprawę, że ta sytuacja nie jest dla Ciebie komfortowa. Przesłaliśmy prośbę o pilne zajęcie się Twoją reklamacją. Mamy nadzieję, że uda się jak najszybciej sprawę wyjaśnić.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
438
82
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (528 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: [UX] [Historia] [datepicker] Bardzo niewygodny tooltip

Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy