12-09-2024 23:19
Dzisiaj wieczorem wpłacając środki w bankomacie w Katowicach na Pl. Gwarków 1 bankomat najpierw zaczął liczenie banknotów, po czym pojawił się komunikat o awarii, a wszystkie wpłacane banknoty zostały zatrzymane przez bankomat. Następnie urządzenie zwróciło mi kartę i dostałam wydruk „Awaria Wpłatomatu”. Po chwili urządzenie – jak gdyby nigdy nic – wyświetliło ekran powitalny.
Zgłosiłam reklamację przez Moje ING (nr zgłoszenia: 108659/092024), która ma zostać rozpatrzona do 03 października…co jest zdecydowanie za długo jak na środki potrzebne do życia, stąd też proszę o interwencję i pilne zaksięgowanie na koncie wpłaconej gotówki.
13-09-2024 08:14
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |