Odpowiedz

Bankomat nie wypłacił

Placówka w Piasecznie, ul. Nadarzyńska 7. Około godziny 09:00, wypłacałem BLIKiem z bankomatu (po prawej stronie) 3050 PLN. Po potwierdzeniu kodu BLIK w telefonie, kwota z konta została pobrana. Bankomat nie wypłacił pieniędzy (nie było charakterystycznego liczenia pieniędzy). Reklamacja złożona, ale nie uśmiecha mi się czekać do końca maja na jej rozpatrzenie. Pani na infolinii złożyła prośbę o przyspieszenie, ale i tak jestem mocno zdenerwowany. Kolejne osoby bez problemu wypłacały z maszyny pieniądze, pomimo, że je informowałem, że może być problem. Miał ktoś już taki przypadek? Rozumiem, że do bankomatu musi przyjechać ekipa i przeliczyć pieniądze. Długo trwa taki proces?
Odpowiedz
0 Lajków
mrp1976
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
11-05-2023
Wiadomość 1 z 1 (2 419 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Bankomat zjadł pieniadze przy wplacie blik

dostalem informacje od specjalisty ing ze mam czekac ze jedynie zawnioskowano o przyspieszenie sprawy ale nie wiadomo jak reklamacja zostanie rozpatrzona pozytywnie czy negatywnie. no to jest jakis ab...

17-01-2026
Re: Dodawanie konta z innego banku

Dziękujemy za sugestię - przekażemy ją do odpowiedniego zespołu.

17-01-2026
Re: Bankomat zjadł pieniadze przy wplacie blik

Czat działa, możliwe, że czas oczekiwania na specjalistę może być dłuższy, jeśli wielu klientów się z nami kontaktuje. Proszę, spróbuj jeszcze raz i zaczekaj na połączenie.

17-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy