Odpowiedz

Bankomat nie wypłacił

Placówka w Piasecznie, ul. Nadarzyńska 7. Około godziny 09:00, wypłacałem BLIKiem z bankomatu (po prawej stronie) 3050 PLN. Po potwierdzeniu kodu BLIK w telefonie, kwota z konta została pobrana. Bankomat nie wypłacił pieniędzy (nie było charakterystycznego liczenia pieniędzy). Reklamacja złożona, ale nie uśmiecha mi się czekać do końca maja na jej rozpatrzenie. Pani na infolinii złożyła prośbę o przyspieszenie, ale i tak jestem mocno zdenerwowany. Kolejne osoby bez problemu wypłacały z maszyny pieniądze, pomimo, że je informowałem, że może być problem. Miał ktoś już taki przypadek? Rozumiem, że do bankomatu musi przyjechać ekipa i przeliczyć pieniądze. Długo trwa taki proces?
Odpowiedz
0 Lajków
mrp1976
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
11-05-2023
Wiadomość 1 z 1 (2 350 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: nowy system bankowosci internetowej

Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl

...

06-12-2025
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I

...

06-12-2025
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trafiłem na ten temat w  "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia.  Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz

...

06-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy