08-09-2025 12:47
Witam,
Mam taki problem że wpłatomat zacnej firmy PlanetCash przy wpłacaniu 8k przy pomocy blika zadecyduje że się zresetuje xD
Pobrał całą gotówkę, nie dał żadnego potwierdzenia, nie oddał gotówki tylko zaczął pracę od "nowa" po resecie.
Od razu zadzwoniłem do banku (ING) po 40min oczekiwania przemiła Pani powiedziała mi żebym złożył reklamację i że czas oczekiwania to do 29.09 na rozpatrzenie xD Ja dzisiaj 08.09 muszę podpisać umowę najmu mieszkania i muszę zapłacić właścicielowi, jakby ja nie mam całego miesiąca bo sprzęt jest wadliwy... (nr sprawy 105719/092025) jeśli jest ktoś kto może pomóc to proszę o pilną pomoc.
08-09-2025 12:50
Przepraszam Cię za tę sytuację i kłopot z wpłatą. Przekazałem prośbę do odpowiedniego zespołu o przyspieszenie rozpatrzenia Twojego zgłoszenia.
Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025Cieszymy się, że już wszystko jest w porządku
Gdybyś potrzebował pomocy zawsze możesz do nas napisać na czacie, po zalogowaniu w Moim ING - chętnie pomożemy.
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |