Odpowiedz

Awaria wplatomatu po wpłacie

Witam, wpłaciłem dzis we wplatomacie kwotę na swoje konto. Wplatomat zabrał pieniądze, zaczął przeliczać po czym pojawił sie komunikat o awarii. Następny komunikat mówił ze automat jest nieczynny, po czym zwrócił mi kartę ale gotowki juz nie. Chwilę jeszcze poczekałem, słychać było ze maszyna deponuje pieniadze. Reklamacja zgłoszona przez infolinię, nr 108838/022023. Proszę o jej spriorytetyzowanie, przez błąd wplatomatu pozostaję bez środków - także sprawa dla mnie superpilna.
Dziękuję
Odpowiedz
0 Lajków
Lukas2
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
12-02-2023
Wiadomość 1 z 3 (2 442 wyświetleń)

Re: Awaria wplatomatu po wpłacie

Przekazałam prośbę do działu reklamacyjnego. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 3 (2 398 wyświetleń)

Re: Awaria wplatomatu po wpłacie

Dostaliśmy sygnał, że w Twojej sprawie są dostępne nowe informacje. Znajdziesz je w Moim ING, w zakładce Wiadomości.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
588
125
19-03-2018
Wiadomość 3 z 3 (2 272 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wniosek o leasing operacyjny

Prosimy, skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Sprawdzimy to. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 18:00.

03-01-2025
IKE - więcej niż jeden fundusz

Dzień dobry, mam IKE w ING. Przy założeniu wybrałem konkretny fundusz. Robię regularnie kolejne wpłaty, które idą na ten sam fundusz. Chciałbym jednak, żeby cześć moich wpłat szła na inny fundusz z of...

03-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti

...

02-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy