Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Awaria bankomatu i utrata gotówki podczas wpłaty

[ Edytowane ]

Dzień dobry. Złożyłem reklamację przez stronę Moje ING w sprawie bankomatu, który wyświetlił awarię podczas próby wpłacenia gotówki. Problem w tym, że gotówka nie została ani zwrócona, ani zaksięgowana podczas wpłaty — bankomat po wyświetleniu awarii wrócił do ekranu powitalnego z moją gotówką w środku. Data rozpatrzenia zgłoszenia to 2 stycznia 2025. Nie mogę czekać tak długo a wpłacone pieniądze są mi potrzebne praktycznie jak najwcześniej. Czy byłaby możliwość wcześniejszego rozpatrzenia wysłanego zgłoszenia? Nr. zgłoszenia to 107042/122024.

Odpowiedz
0 Lajków
Damhad94
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
09-12-2024
Wiadomość 1 z 2 (291 wyświetleń)

Re.: Awaria bankomatu i utrata gotówki podczas wpłaty

Przykro mi z powodu tej sytuacji. Przekazałem prośbę o pilne rozpatrzenie zgłoszenia do działu reklamacyjnego.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
112
18
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (283 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: karta kredytowa a doładowanie Revolut

Hej, czy próbowałeś tej taktyki?
Udało się czy były problemy przy doładowaniu?
Jeśli się udało, to jaka karta i jaka kwota?

18-12-2024
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy