Mówimy „Po prostu”

Odpowiedz

Czy zdjęcia biznesowe są naprawdę potrzebne

Hej, pytanie może trochę głupie, ale czy warto robić zdjęcia biznesowe? Nigdy nie miałem takiej sesji, ale zastanawiam się, czy to jest coś, co faktycznie robi różnicę.

Odpowiedz
0 Lajków
volv
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
05-12-2024
Wiadomość 1 z 2 (427 wyświetleń)

Re.: Czy zdjęcia biznesowe są naprawdę potrzebne

[ Edytowane ]

To wcale nie głupie pytanie, bo wiele osób tak myśli, dopóki nie zobaczy, jak duża jest różnica między zdjęciem profesjonalnym a zwykłym. Zdjęcia biznesowe to nie tylko kwestia estetyki, ale też budowania Twojego wizerunku. Jak masz dobry portret, to od razu sprawiasz wrażenie osoby kompetentnej i profesjonalnej, a to się liczy w biznesie. Wyobraź sobie stronę firmową albo LinkedIn z przypadkowymi zdjęciami – od razu zniechęca, prawda? Zobacz sobie portfolio Storymakers (edytowany link)
Zajmują się taką fotografią i możęsz sobie podejrzeć jak to wygląda.

Odpowiedz
0 Lajków
zostar
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
04-12-2024
Wiadomość 2 z 2 (405 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem z logowaniem do Moje ING po dodaniu nowego telefonu

Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł

...

14-02-2025
Re.: Kantor w ING

Niestety ale kolega ma racje. Nie dość że kurs jest delikatnie mówiąc mało atrakcyjny w porównaniu z innymi bankami w Polsce to do tego dolicza się dziwnym trafem nigdzie nie widoczną prowizje. Przykł

...

13-02-2025
Ogromny problem - jedna osoba w reprezentacji przy dwuosobowym schemacie akceptacji

W bankowości internetowej ING Business niedawno były trzy osoby uprawnione do składania wniosków i ich akceptowania w imieniu podmiotu. Dwie osoby zrezygnowały z funkcji członków zarządu i bank usunął

...

13-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy