Mówimy „Po prostu”

Odpowiedz

Czy zdjęcia biznesowe są naprawdę potrzebne

Hej, pytanie może trochę głupie, ale czy warto robić zdjęcia biznesowe? Nigdy nie miałem takiej sesji, ale zastanawiam się, czy to jest coś, co faktycznie robi różnicę.

Odpowiedz
0 Lajków
volv
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
8
0
05-12-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 959 wyświetleń)

Re.: Czy zdjęcia biznesowe są naprawdę potrzebne

[ Edytowane ]

To wcale nie głupie pytanie, bo wiele osób tak myśli, dopóki nie zobaczy, jak duża jest różnica między zdjęciem profesjonalnym a zwykłym. Zdjęcia biznesowe to nie tylko kwestia estetyki, ale też budowania Twojego wizerunku. Jak masz dobry portret, to od razu sprawiasz wrażenie osoby kompetentnej i profesjonalnej, a to się liczy w biznesie. Wyobraź sobie stronę firmową albo LinkedIn z przypadkowymi zdjęciami – od razu zniechęca, prawda? Zobacz sobie portfolio Storymakers (edytowany link)
Zajmują się taką fotografią i możęsz sobie podejrzeć jak to wygląda.

Odpowiedz
0 Lajków
zostar
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
04-12-2024
Wiadomość 2 z 2 (1 937 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Mam pytanie dotyczące niemieckiej emerytury wpływającej na konto w ING Banku Śląskim.

Dzień dobry,

mam pytanie dotyczące niemieckiej emerytury wpływającej na konto w ING Banku Śląskim.

Mój ojciec otrzymuje niewielką emeryturę z Niemiec (Deutsche Rentenversicherung), która wpływa na jego

...

11-05-2026
BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

1. Biorę kod BLIK z apki na androida.
  2. Podaje gdzieś ten kod
  3. Na telefonie wyświetli się "zbyt niski limit" (zgodnie z prawdą)
  4. Zwiększam limit
  5. Podaje nowy kod
  6. Aplikacja nie pokaże zapytania o potwierdzenie tej
...

11-05-2026
Re: Wpłatomat zatrzymał pieniądze - brak odpowiedzi z banku

Przekazałem prośbę o przyspieszenie odpowiedzi na Twoją reklamację do odpowiedniego działu. 

11-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy