Mówimy „Po prostu”

Odpowiedz

Czy zdjęcia biznesowe są naprawdę potrzebne

Hej, pytanie może trochę głupie, ale czy warto robić zdjęcia biznesowe? Nigdy nie miałem takiej sesji, ale zastanawiam się, czy to jest coś, co faktycznie robi różnicę.

Odpowiedz
0 Lajków
volv
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
05-12-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 615 wyświetleń)

Re.: Czy zdjęcia biznesowe są naprawdę potrzebne

[ Edytowane ]

To wcale nie głupie pytanie, bo wiele osób tak myśli, dopóki nie zobaczy, jak duża jest różnica między zdjęciem profesjonalnym a zwykłym. Zdjęcia biznesowe to nie tylko kwestia estetyki, ale też budowania Twojego wizerunku. Jak masz dobry portret, to od razu sprawiasz wrażenie osoby kompetentnej i profesjonalnej, a to się liczy w biznesie. Wyobraź sobie stronę firmową albo LinkedIn z przypadkowymi zdjęciami – od razu zniechęca, prawda? Zobacz sobie portfolio Storymakers (edytowany link)
Zajmują się taką fotografią i możęsz sobie podejrzeć jak to wygląda.

Odpowiedz
0 Lajków
zostar
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
04-12-2024
Wiadomość 2 z 2 (1 593 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: nowy system bankowosci internetowej

Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl

...

06-12-2025
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I

...

06-12-2025
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trafiłem na ten temat w  "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia.  Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz

...

06-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy