23-01-2025 11:46
Hej, pytanie może trochę głupie, ale czy warto robić zdjęcia biznesowe? Nigdy nie miałem takiej sesji, ale zastanawiam się, czy to jest coś, co faktycznie robi różnicę.
23-01-2025
13:34
– ostatnio edytowany
23-01-2025
13:36
przez
MateuszF
To wcale nie głupie pytanie, bo wiele osób tak myśli, dopóki nie zobaczy, jak duża jest różnica między zdjęciem profesjonalnym a zwykłym. Zdjęcia biznesowe to nie tylko kwestia estetyki, ale też budowania Twojego wizerunku. Jak masz dobry portret, to od razu sprawiasz wrażenie osoby kompetentnej i profesjonalnej, a to się liczy w biznesie. Wyobraź sobie stronę firmową albo LinkedIn z przypadkowymi zdjęciami – od razu zniechęca, prawda? Zobacz sobie portfolio Storymakers (edytowany link)
Zajmują się taką fotografią i możęsz sobie podejrzeć jak to wygląda.
ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,
ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.
Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa
... 16-02-2025Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025Niestety ale kolega ma racje. Nie dość że kurs jest delikatnie mówiąc mało atrakcyjny w porównaniu z innymi bankami w Polsce to do tego dolicza się dziwnym trafem nigdzie nie widoczną prowizje. Przykł
... 13-02-2025