23-01-2025 11:46
Hej, pytanie może trochę głupie, ale czy warto robić zdjęcia biznesowe? Nigdy nie miałem takiej sesji, ale zastanawiam się, czy to jest coś, co faktycznie robi różnicę.
23-01-2025
13:34
– ostatnio edytowany
23-01-2025
13:36
przez
MateuszF
To wcale nie głupie pytanie, bo wiele osób tak myśli, dopóki nie zobaczy, jak duża jest różnica między zdjęciem profesjonalnym a zwykłym. Zdjęcia biznesowe to nie tylko kwestia estetyki, ale też budowania Twojego wizerunku. Jak masz dobry portret, to od razu sprawiasz wrażenie osoby kompetentnej i profesjonalnej, a to się liczy w biznesie. Wyobraź sobie stronę firmową albo LinkedIn z przypadkowymi zdjęciami – od razu zniechęca, prawda? Zobacz sobie portfolio Storymakers (edytowany link)
Zajmują się taką fotografią i możęsz sobie podejrzeć jak to wygląda.
Tutaj nie jesteśmy w stanie odnieść się do tej sytuacji. W tej sprawie skontaktuj się bezpośrednio z doradcą, u którego składałeś wniosek.
14-09-2026Tutaj nie jesteśmy w stanie sprawdzić szczegółów Twojej sytuacji. Prosimy, abyś złożył oficjalne zgłoszenie w tej sprawie. Możemy je przyjąć na czacie w Moim ING lub na infolinii: 32 357 00 24. Specja
... 14-09-2026Dzień dobry, uzyskałem pozytywną decyzję kredytową, ale najprawdopodobniej zostałem wprowadzony w błąd przez doradcę. Sytuacja wygląda następująco:
a) mam pozytywną decyzję
b) jeszcze kilka dni na pod
... 14-09-2026