02-02-2018 10:53
Cześć, dostajemy od Was wiele podpowiedzi, dzięki którym zaczęliśmy myśleć o zmianie wyglądu naszej Społeczności. Myślimy, że to już czas, żeby odświeżyć to miejsce wizualnie, ale równocześnie chcemy mieć pewność, że poruszanie się po forum i blogu będzie jeszcze bardziej intuicyjne. Chcemy by nowe życie zyskała nie tylko strona główna, ale też Wasze strony profilowe, przez blog, forum aż po prywatne wiadomości.
Dlatego mocno główkujemy i rozpoczynamy już prace nad zmianami, (także wersji rwd naszej strony). Dziękujemy za wszystkie Wasze opinie, którymi dzielicie się z nami na forum i w wiadomościach prywatnych. Teraz czas, by zapytać wszystkich użytkowników o zdanie - wszelkie sugestie podpowiedzi czy pomysły są mile widziane Dajcie nam znać, co tym myślicie. Interesuje nas Wasze zdanie! W końcu to nasza wspólna przestrzeń internetowa.
05-02-2018 18:41 | Edytowano: 05-02-2018 18:46
Z pewnością przydała by się podkategoria w której można by zgłosić błąd w funkcjonalności i na bierząco mieć inf o usunięciu problemu. Obecnie w tym celu zakładać trzeba nowy temat.
05-02-2018 19:51
source, dziękujemy za pierwszą sugestię!
05-02-2018 20:00 | Edytowano: 05-02-2018 20:06
Mogli byście przekazać jaki jest, kierunek tych zmian, tak aby jeszcze na etapie projektowania wdrążania zaimplementować zachcianki. Bez "obrazu" ciężko jest się odnieść do czegokolwiek. W gruncie to tylko forum, czego można oczekiwać więcej? Podstawowe funkcjonowanie jest zagwarantowane. Może jakaś forma nagradzania "aktywnych'?
Wakacji jeszcze nie zaplanowałem
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024