Kwestie dotyczące forum

Odpowiedz

Mail z resetem hasła trafia do spamu ("Nadawca nie uwierzytelnił tej wiadomości...")

Mail służący do resetu hasła trafia do folderu Spam w GMailu w skutek:

Nadawca nie uwierzytelnił tej wiadomości, więc Gmail nie może zweryfikować, czy rzeczywiście pochodzi ona od tego nadawcy. Nie klikaj żadnych linków, nie pobieraj załączników ani nie podawaj swoich danych osobowych w odpowiedzi.

Także troszkę faux pas Emotikon: Mrugający

Poniżej screenshot

Odpowiedz
0 Lajków
DamianD
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
8
0
12-04-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 225 wyświetleń)

Re.: Mail z resetem hasła trafia do spamu ("Nadawca nie uwierzytelnił tej wiadomości...")

Tak jest z mailami od ING od lat. Daaaawno temu napisali, że się temu przyjrzą, ale nic nie zrobili Emotikon: Mrugający
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
45
02-12-2022
Wiadomość 2 z 2 (1 177 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025