26-02-2016 08:23
Witam! w grudniu 2015 r. razem z Męzem wzięłam u Państwa pożyczkę gotówkową w wysokości 20 tys. złotych. Teraz chcemy dobrac do tej pożyczki jeszcze 10 tys. Czy istnieje taka możliwość? a może lepszym rozwiązaniem będzie limit na koncie? mamy duża zdolność kredytową ( ok. 90 tys. złotych).
27-02-2016 10:10
Proponuję złożyć wniosek o wyższą kwotę pożyczki na poczet spłaty aktualnej, a pozostała kwota na dowolny wybrany cel. Wszystko będzie zależało od zdolności kredytowej, zdolność ta jest analizowana po pełnym przeprocesowanym wniosku.
Zachęcam do zapoznania się z naszą ofertą oraz do przeprowadzenia symulacji kredytowej, symulację można przeprowadzić tutaj.
Jeśli chodzi o limit zadłużenia w koncie to jest to wygodne rozwiązanie dla osób, które potrzebują stałej rezerwy finansowej. Minimalna kwota przyznana to 1000 zł maksymalna do 6-cio krotności wynagrodzenia netto. Najważniejsze informacje dotyczące limitu są dostępne na naszej stronie. Zachęcam również do kontaktu telefonicznego 32 357 00 69.
07-03-2016 19:57
Witam, niedawno wziąłem u Państwa pożyczke gotówkową o wysokości 25.000 zł na 3 lata, spłaciłem już z tego 6.000 zł czy mółbym dobrać w banku pożyczkę do tej pożyczki gotówkowej czy nie ma takiej możliwości? Dziękuje i pozdrawiam i prosze o odpowiedz.
08-03-2016 11:19 – ostatnio edytowany 11-03-2016 17:10 przez AgnieszkaBin
Możemy zaproponować konsolidację obecnego zobowiązania z opcją pożyczenia dodatkowej sumy pieniędzy lub zawnioskowanie o nową pożyczkę. Oczywiście wysokość pożyczki uzależniona jest od zdolności kredytowej. Bliższe informacje o ofercie możesz uzyskać w dowolnej placówce banku, bądź kontaktując się z infolinią pod numerem (32) 357 00 69.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |