Odpowiedz

Pożyczka

Witam , wczoraj za pośrednictwem ING Bank Onile złożyłam wniosek o pożyczkę w wysokości 2900zł po godzinnie 18 : 00 , wniosek zostal rozpatrzony pozytywnie , pieniażki zostały udęstepnione na rachunku , ale jak wchodze na zakłdkę pożyczki i kredyty nie widze tej pożyczki ?

Odpowiedz
0 Lajków
Kati
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
25-02-2016
Wiadomość 1 z 4 (4 622 wyświetleń)

Re.: Pożyczka

@Kati Prosimy o kontakt z nami pod numerem 32 357 00 10. Sprawdzimy co jest tego powodem.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
800
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (4 552 wyświetleń)

KREDYT GOTÓWKOWY

Witam,właśnie złożyłam w oddziale banku wniosek o kredyt.Doradca powiedział mi,że trafił"na platformę" jak długo będę musiała czekać na odpowiedź? Dodam,że zależy mi na czasie:-(
Odpowiedz
0 Lajków
OLIWIA66
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-02-2016
Wiadomość 3 z 4 (4 922 wyświetleń)

Re.: KREDYT GOTÓWKOWY

Decyzja kredytowa jest podejmowana maksymalnie do 48 h roboczych. Proszę o cierpliwość Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (4 881 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025