Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Zwrot odsetek za wczesniej splacony kredyt

Witam, czy jesli wczesniej splacilem kilka kredytow to moge ubiegac sie o zwrot odsetek i ubezpieczenia? Jesli tak to co powinienem zrobic?
Odpowiedz
0 Lajków
pawkuz
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
13-02-2018
Wiadomość 1 z 2 (4 108 wyświetleń)

Re: Zwrot odsetek za wczesniej splacony kredyt

@pawkuz Jeżeli spłaciłeś kredyty gotówkowe wcześniej to zapłaciłeś kwotę kapitału z odsetkami naliczonymi na dzień spłaty. Ta kwota nie uwzględniała odsetek za niewykorzystany okres. Ubezpieczenie pobieramy miesięcznie, nie jednorazowo. Dlatego kwota do spłaty nie uwzględniała również składek ubezpieczeniowych za niewykorzystane miesiące.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
Odpowiedz
0 Lajków
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
69
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (4 070 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Obniżenie marży po 7 latach spłaty

Witam wszystkich, proszę o informację czy jest możliwość obniżenia marży do kredytu hipotecznego zawartego w 2017 roku ?
Około 80% raty obecnie to odsetki, kapitał praktycznie się nie zmniejsza, szukam...

20-01-2025
Re: Zlecenie stałe - Przelew podatkowy

@MateuszF - ile osób musi być zainteresowanych takim rozwiązaniem żeby zostało wprowadzone? W żadnych innym banku nie miałam takich problemów, to rozwiązanie jest szeroko stosowane od lat. Czy musimy

...

20-01-2025
Kredyt hipoteczny na połówkę bliźniaka

Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu hipotecznego na budowę połowy bliźniaka (druga połowa realizowana przez innego inwestora)? Planujemy dokonać podziału działki na dwie części oraz uzyskać osobn

...

20-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy