01-12-2015 11:01
Witam serdecznie, mam u Państwa kredyt w wysokości ok 73 800 zł. W dniu podpisywania umowy wyznaczyłam sobie spłatę na każdy pierwszy dzień miesiąca i była ona w wysokości ok 1090 zł.
Jednak z pewnych przyczyn musiałam zmienić dzień spłaty na 20 dzień każdego miesiąca.
I pierwsza rata po zmianie wyniosła ok 1444 zł ( + dodatkowo 50 zł za sporządzenie aneksu).
W aneksie jest zapis że sporządzenie aneksu nie zwiększa całkowitych kosztów kredytu.
Tak się zastanawiam, z jakiego tytułu zostało naliczone te ok 350 zł dodatkowych odsetek?
Obliczyłam sobie całkowity koszt kredytu z tą jedna ratą powiększoną i niestety ale jest on większy od pierwotnej całkowitej kwoty do spłaty o te właśnie 350 zł. Więc ten aneks zwiększył mi całkowity koszt kredytu.
Byłabym wdzięczna za dokładne wyjaśnienie tej kwestii.
Pozdrawiam
03-12-2015 12:40
Chciałabym pomóc, natomiast przez forum nie mam możliwości sprawdzenia przedstawionej sytuacji.
Na podstawie zgłoszonej reklamacji zweryfikujemy dodatkowe koszty.
• Poprzez usługę ING BankOnLine -> Wiadomości -> Reklamacja,
• Telefonicznie,
• Poprzez formularz reklamacji lub
• Z naszym dowolnym oddziałem.
02-02-2021 10:36
03-02-2021 10:40
@dziadekmirek11 Dzień płatności raty zmienimy dla Ciebie w dowolnym naszym oddziale za darmo. Zapraszam Cię do oddziału z aktualnym dokumentem tożsamości.
Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |