Dlaczego ING odmawia usunięcia zapytań kredytowych które nie zakończyły się uzyskaniem kredytu? Inne banki respektują ustawy prawne i usuwają z BIK zapytania kredytowe a ING tego nie respektuje. Czy wychodzić z tym do sądu o nakaz dla banku o usunięcie zapytan?
Prosimy, zgłoś nam to przez czat w Moim ING lub pod numerem 32 357 00 69. Specjaliści przyjmą odpowiednią dyspozycję i będziemy to wyjaśniać.
----------------- Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie. Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Już tyle razy zgłaszałem i nic załączyłem wyroki sądów, pisma z innych banków które usunęły wpisy i nic . Wy robicie problem, a może w łapę chcecie żeby to pokasowac ?
Witam. Jestem na etapie kupna działki. Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki. Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...
Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...
Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią? Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...