Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Zaświadczenie o źródle i wysokości miesięcznych dochodow
30-03-2022 21:15
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dobry wieczór. Pracodawca w najbliższym czasie ma mi wypełnić powyższe zaświadczenie. Mam pytanie co do jednej kwestii, tak aby wszystko było tak jak powinno. Chodzi o rubrykę "zatrudnienie od dnia...na czas". U obecnego pracodawcy pracuje kilka lat. Początkowo miałam umowę na pół etatu na czas określony a od pewnego czasu mam na czas nieokreślony na cały etat.
I tu moje pytanie, co powinien wpisać pracodawca w tej rubryce: datę od kiedy zaczęłam u niego pracować (czyli kilka lat wstecz) czy datę z ostatniego aneksu do umowy, kiedy to został zwiększony mi etat i czas określony został zmieniony na nieokreślony ? Dziękuję i pozdrawiam
I tu moje pytanie, co powinien wpisać pracodawca w tej rubryce: datę od kiedy zaczęłam u niego pracować (czyli kilka lat wstecz) czy datę z ostatniego aneksu do umowy, kiedy to został zwiększony mi etat i czas określony został zmieniony na nieokreślony ? Dziękuję i pozdrawiam
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
31-03-2022 21:55
Re: Zaświadczenie o źródle i wysokości miesięcznych dochodow
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jeśli nadal pracujesz u tego samego pracodawcy, z tym samym NIP, to w tej sytuacji powinien wpisać łączny staż Twojej pracy - od dnia zatrudnienia
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj