05-10-2021 20:03
Witam. Jestem tutaj po raz pierwszy.Mam problem , wypowiedziane pożyczki ING,są u Kaczmarskiego,jedna w EPU.Kilkakrotnie składałam wniosek o restrukturyzacje-odmowa..Wysłane pismo listem poleconym z prośbą o ugodę,do tej pory brak odpowiedzi. Co robić? Chcę rozmawiać z Wierzycielem,nie z Kaczmarskim.Zależy mi bardzo na ugodzie i spłacie.Co mogę dalej zrobić?Będę zobowiązana za poradę.Pozdrawiam Ala K.
06-10-2021 18:13
Jeśli Twoje umowy zostały już wypowiedziane i przekazane do zewnętrznych firm, tylko z nimi możesz ustalać spłatę. Niestety te umowy już u nas nie istnieją, przez co nie mamy jak ich zrestrukturyzować.
08-10-2021 20:10
Chcę rozmawiać z Wierzycielem, czyli ING.Wysłałam prośbę do banku w sprawie ugody, do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi.
08-10-2021 20:12
Chcę rozmawiać z Wierzycielem, czyli ING.Wysłałam prośbę do banku w sprawie ugody, do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi.Zależy mi na ugodzie.
09-10-2021 20:15
Na społeczności nie mamy dostępu do Twoich danych. Możesz skontaktować się z naszym działem pod numerem: +48 32 357 00 72. Natomiast nic nie możemy Ci zagwarantować, ponieważ tak jak pisaliśmy wcześniej. Jeśli Twoje umowy zostały już wypowiedziane, nie będziemy mieć do nich dostępu.
Prosimy, skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Sprawdzimy to. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 18:00.
03-01-2025Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti
... 02-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |