05-10-2021 20:03
Witam. Jestem tutaj po raz pierwszy.Mam problem , wypowiedziane pożyczki ING,są u Kaczmarskiego,jedna w EPU.Kilkakrotnie składałam wniosek o restrukturyzacje-odmowa..Wysłane pismo listem poleconym z prośbą o ugodę,do tej pory brak odpowiedzi. Co robić? Chcę rozmawiać z Wierzycielem,nie z Kaczmarskim.Zależy mi bardzo na ugodzie i spłacie.Co mogę dalej zrobić?Będę zobowiązana za poradę.Pozdrawiam Ala K.
06-10-2021 18:13
Jeśli Twoje umowy zostały już wypowiedziane i przekazane do zewnętrznych firm, tylko z nimi możesz ustalać spłatę. Niestety te umowy już u nas nie istnieją, przez co nie mamy jak ich zrestrukturyzować.
08-10-2021 20:10
Chcę rozmawiać z Wierzycielem, czyli ING.Wysłałam prośbę do banku w sprawie ugody, do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi.
08-10-2021 20:12
Chcę rozmawiać z Wierzycielem, czyli ING.Wysłałam prośbę do banku w sprawie ugody, do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi.Zależy mi na ugodzie.
09-10-2021 20:15
Na społeczności nie mamy dostępu do Twoich danych. Możesz skontaktować się z naszym działem pod numerem: +48 32 357 00 72. Natomiast nic nie możemy Ci zagwarantować, ponieważ tak jak pisaliśmy wcześniej. Jeśli Twoje umowy zostały już wypowiedziane, nie będziemy mieć do nich dostępu.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |