Odpowiedz

Wczesniejsza splata kredytu

Chciala bym splacic kredyt , innym kredytem. W umowie mam napisane ze dzienna kwota odsetek w przypadku odstąpienia od umowy to 9.12 zl.
Co to znaczy ? Jak dlugo bedzie sie splacac te odserki
Odpowiedz
0 Lajków
Monikaa3
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
10-09-2020
Wiadomość 1 z 3 (4 522 wyświetleń)

Re: Wczesniejsza splata kredytu

@Monikaa3 Odstąpienie od umowy kredytowej jest możliwe do 14 dni kalendarzowych od momentu podpisania umowy. Gdy złożysz formularz odstąpienia, masz 30 dni na zwrot kwoty udzielonej pożyczki pomniejszonej o kwotę zapłaconej prowizji wraz z odsetkami. Odsetki od pożyczki w tym przypadku za każdy dzień wyniosą 9.12 zł. Spłacając tę pożyczkę inną pożyczką ten zapis Cię nie interesuje, ponieważ spłacasz całkowicie pożyczkę wcześniej bez ponoszenia dodatkowej prowizji za przedterminową spłatę. W Moim ING znajdziesz całkowitą kwotę do spłaty na dany dzień.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
669
134
12-04-2017
Wiadomość 2 z 3 (4 421 wyświetleń)

Re.: Wczesniejsza splata kredytu

W przypadku wcześniejszej spłaty nie płaci się już żadnych odsetek... ba... mało tego - [tak w skrócie] bank musi proporcjonalnie zwrócić koszty (prowizja) pobrane wcześniej za całość pozostałego okresu kredytowania bo ten się skrócił.
Odpowiedz
0 Lajków
Faraon24
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
31
5
30-12-2019
Wiadomość 3 z 3 (4 255 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Tak, wiem, do działu /dev/null.

Swoją drogą dlaczego nie można zrobić głosowania na funkcje, które zyskałyby poparcie społeczności? Albo, jeszcze lepiej, użytkowników aplikacji? Możecie chyba w aplikac

...

10-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Na czacie oraz infolinii dostaję informacje, że transakcja zostaje odrzucana ze względów bezpieczeństwa. Nic więcej. Polecają wpłatę przy użyciu karty, której fizycznie nie mam przy sobie, tylko 400km...

10-06-2026
Re.: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam. Czy problem sie rozwiązał?? Mam ten sam problem od kilku dni,odrzuca mi każda próbę wpłaty gotówki blikiem przy różnych wplatomatach.

10-06-2026