Odpowiedz

Umowa do podpisania w oddziale

Dzień dobry, czy jest możliwość zmiany sposobu podpisania umowy kredytowej? Dostałam pozytywną decyzję aczkolwiek muszę umowę podpisać w oddziale. Niestety nie mam takiej możliwości gdyż w Białymstoku oddziały pracują w godzinach 10-15, ja pracuję 7-15. Dnia wolnego wziąć nie mogę. Konto w ING mam już 3 lata, kredyt online podpisywałam w zeszłym roku (jest już spłacony) więc wiem, że jest taka opcja. Nie rozumiem dlaczego tym razem muszę stawić się osobiście. Pozdrawiam.
Odpowiedz
0 Lajków
Marta1990
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
13-03-2021
Wiadomość 1 z 2 (4 098 wyświetleń)

Re: Umowa do podpisania w oddziale

Jeżeli we wniosku kredytowym dostałaś informację o tym, że umowę możesz podpisać w oddziale, to nie da się tej formy podpisania umowy kredytowej zmienić. Nasze oddziały w poniedziałki są otwarte w godzinach 10-17. W kolejne dni robocze nasi specjaliści są dla Ciebie dostępni w oddziale w godzinach 10-15. Nie w każdym wniosku kredytowym możemy zaproponować klientowi podpisanie umowy online. Jeżeli taka forma nie jest możliwa, to pojawia się informacja z prośbą o wizytę w oddziale. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 047 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
easy hipo uzupełnienie

Dzień dobry. Kompletny zestaw dokumentów do złożenia wniosku o kredyt hipoteczny (Easy Hipo) złożyliśmy u doradcy 28.08. Doradca obiecał, ze zewnętrzny operat szacunkowy będzie gotowy do 7 dni, zajęło

...

02-10-2026
Re: Wpis w BIK od 2025 o zamkniętym produkcie Karcie Kredytowej

Skontaktuj się, proszę, z naszymi specjalistami na czacie w Moim ING (po zalogowaniu) bądź na infolinii, pod numerem 32 357 00 69. Tam specjaliści będą mogli pomóc Ci w tej sprawie. 

01-10-2026
Płatność kartą wirtualną visa odrzucona

Dzień dobry.

Próbowałam opłacić subskrybcję na X (twitter), lecz platforma za każdym razem odrzuca moją wirtualną kartę visa. Uzupełniam poprawnie wszystkie wymagane pola i klikam subskrybuj, lecz nie

...

01-10-2026